Castraveti in otet

de Constelatialeu in Muraturi, 24 Oct 2013 | 7290 vizualizari

 

Anul asta n-am reusit sa fac mare lucru in ceea ce priveste acriturile,din motive de renovare si uite asa m-am trezit ca sunt prea scumpe sa mai pun.Si totusi niste castraveti m-am indurat si am prestat...Iar vorbesc mult si aiurea....

 

INGREDIENTE

  • castraveti cca 8 kg.
  • morcov
  • ceapa
  • boabe de mustar
  • otet sare
  • zahar
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii ii spalam de impuritati.Curatam morcovul si ceapa si le feliem.Pregatim borcanele ( 800 g) ,pe fundul borcanelor punem cate 4-5 feliute de morcov si ceapa,boabe de mustar,asezam castravetii,apoi adaugam 1 lingurita de sare si una de zahar,turnam 100 ml otet si umplem cu apa.Stangem bine capacele la borcane le asezam intr-o cratita in care punem apa,cat sa depaseasca mai mult de jumatate borcanul si punem la fiert,pana isi schimba culoarea.

Scoatem borcanele si le acoperim cu o patura pana a doua zi cand le depozitam in camara.

Mi-au iesit 20 borcane de 800 g.

TIPS-URI

1

in fiecare borcan am pus si o rondea de ardei rosu usturat...

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

24.10.2013, 20:56

I-am vazut putin galbeni

Constelatialeu 1

24.10.2013, 21:37

Pai asa se fac dupa ce-i fierb,cu alte cuvinte sunt buni de mancat...

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:53

imi plac foarte mult

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet